Schouderklopje December 2017

Dit is Eddy Tomasowa die zijn vrouw Carla Troost heeft genomineerd voor het Schouderklopje van Stichting MOE. Een mooi verwenpakket om een mantelzorger eens extra in het zonnetje te zetten. Volgens Eddy verdient zijn lieve vrouw Carla dit Schouderklopje, omdat zij met veel liefde haar moeder dagelijks verzorgt. Moeder woont in zorginstelling de Oostergouw. Carla gaat elke dag naar haar moeder om te helpen met wassen en aankleden, samen een ommetje maken en gewoon er zijn. Voor Eddy en Carla betekent dit geen vakantie. En wij zijn het eens met Eddy zijn vrouw verdient dit mooie verwenpakket, samengesteld door onze geweldige sponsoren:
Brouwerij de Hoop, Bakkerij Lex Brakenhoff, Patrick van Hees, Puur Zaans (Denise de Vries-Mans) Het Zaantheater, De Mail Company
Foto Jon Smak